Van bier word je beter in bed

Intiem door Mariëlle

Van bier zou je beter worden in bed. Het zou jouw leven tussen de lakens naar een hoger niveau brengen als het ware. Zouden we de seksappeal van Homer Simpson dan toch onderschat hebben? Sounds interesting right?

Sex expert dr. Kat Van Kirk claimt dat het drinken van bier vier verschillende voordelen zou hebben tussen de lakens. Ze legt uit: bier kan het klaarkomen vertragen. Eén keer erin, één keer eruit, spuit, is natuurlijk niet het toppunt van sexy. Donker bier kan zelfs als lustopwekker werken en voor intensere en langere erecties zorgen. Dit komt omdat de ijzers in donker bier de bloedcirculatie stimuleren.

Naast het vertragen van het orgasme wekt bier meer uitstelgedrag van het einde van de daad op. Volgens een onderzoek dat is gepubliceerd in de European Journal of Epidemiology geeft bier je meer uithoudingsvermogen tijdens een potje je-weet-wel'en. Tot slot zorgen probiotica (een bepaalde bacterie) en B-vitamines ervoor dat mannen zich niet zo sloom voelen na een vrijpartij en dus niet meteen op snurken overgaan.

Dus zet maar vast een biertje koud voor als die vent van je vanavond thuis komt. Maar wel met mate, benadrukken de deskundigen. Want we weten allemaal wat te veel bier voor je seksleven betekent.

Bron, bron, bron, bron