De perfecte day look

Gezicht door Noortje

Jaaa! Het is eindelijk écht lente. Daar wordt je toch spontaan vrolijk van? Alles lijkt een stuk mooier en jij voelt je vanwege je goede humeur ook een stuk aantrekkelijker en zelfverzekerder. Bonus: De mannen hebben zich voorbereid op dit zomerse moment: eindelijk kan het shirt uit! Ter voorbereiding hebben ze zich afgelopen tijd extra uitgesloofd in de sportschool en zien ze er dus extra hot uit. Dit is HET moment om te flirten in het park, op een terrasje of zomaar op straat. Als laatste voorbereiding lees jij hier hoe jij de perfecte day look kan creëren, voor dat laatste vleugje onweerstaanbaarheid.


De perfecte look voor een heerlijk zomerse dag, wanneer je niet te veel tijd aan je make-up kwijt wil zijn, is de Blushed Nude look. Voor deze look gebruik je een nude-kleurenpalet. Volg de volgende stappen en ren binnen vijf minuten naar buiten, de zon in.

1. Breng een goede basis aan met de nieuwe Dream Blender van Maybelline. Op deze manier bedekt je foundation je gezicht egaal en niet te dik. Onze tip: gebruik Maybelline's Satin Liquid als basis foundation.


2. Next step: oogschaduw. Met het nieuwe oogschaduw palet van Maybelline, The Blushed Nudes, heb je altijd twaalf perfecte, intense tinten bij de hand. Keuzestress? Op de achterkant van de verpakking staan tips voor verschillende combinaties. Ga in deze situatie voor een duo combi. Beetje mascara er bij en klaar is Kees.

3. Als laatst zijn je lippen aan de beurt. Met de Babylips Balm & Blush van Maybelline ben je meteen klaar wanneer je ook een subtiel blosje wil. Dit product geeft namelijk een mooie, natuurlijke blos en lipkleur in één.


Heeft het flirten zo goed uitgepakt dat je onverwachts een date night hebt? Lees hier op ons zusje TrendAlert hoe je van deze day look makkelijk een date look maakt.

Bron, bron, bron