Je kunt nu trouwen in Disneyland

Vrije tijd door Annelot

Als kleine meisjes droomden we al van onze bruiloft en nog altijd hebben we een beeld voor ogen van onszelf in een enorme bruidsjurk op een prachtige locatie mét onze prins op het witte paard en al dat soort clichés. Maar wat als we je vertellen dat je vanaf nu de bruiloft waar je altijd van droomde kunt geven in *tromgeroffel* Walt Disney World’s Magic Kingdom? Letterlijk een sprookjesbruiloft dus. Beter dan dit wordt het niet!

Het ja-woord tegen je lover zeggen met op de achtergrond het kasteel van Doornroosje? Tuurlijk! In een glazen koets met witte paarden en lakeien arriveren? Het kan! Aankomen in je bruidsjurk terwijl je muzikaal onthaald wordt door trompetspelers? Wordt geregeld! Het is wel duidelijk dat je zo'n bruiloft niet snel zult vergeten. En ja, daar hangt een prijskaartje aan, want de accomodatie alleen al kost je omgerekend 21.000 euro. Maar dat heb je vast wel over voor zo'n sprookjesbruiloft, toch?

In onderstaande video zie je hoe de locatie eruit ziet. Pak de zakdoekjes er maar bij, want je gaat hier gegarandeerd van kwijlen.

Bron, bron