Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

Dit is waarom je een boer moet daten

De vooroordelen over boeren zijn soms vrij heftig en heus niet altijd waar. Integendeel, er zitten heel wat pluspunten aan het daten met een boer. Naast het feit dat ze vaak een prima lichaam hebben van al dat zware werk (lees: onder dat blauwe overalletje van 'm, kan best een sixpack schuilgaan), zijn ze ook nog eens heerlijk nuchter. Dus kom maar op met die lekkere landbouwers!

Huisdieren zijn geen probleem
Hij woont op een boerderij vol met geiten, koeien en kippen én hij woont bovendien op de ruimte, dus er is plek zat voor die schattige puppy.

Geen poespas
Hij draait nergens omheen, geen gezeur over alles. Hij zegt waar het op staat, lekker nuchter! Is hij van mening dat die broek jou niet staat? Dan zegt hij het gewoon. Hij is goudeerlijk. Dus wanneer hij je zegt dat je kont écht niet dik lijkt in die broek, dan is dat ook zo!

Gezonde uitstraling
Ze zijn ongeveer de gehele dag buiten. Dus ze hebben een lekker gezond kleurtje in het gezicht en op die gespierde armen natuurlijk, dat is ook echt niet vervelend. Zoals we eerder al zeiden, hun heerlijke lichaam is zeker een pluspunt!

De andere drie punten lees je bij ons zusje ze.nl.

Bron, bron