Waarom je je ouders (stiekem nog) nodig hebt als je allang uit huis bent

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Iedereen weet nog wel het moment dat je uit huis ging. Je was er meer dan zeker van dat je je ouders echt niet meer nodig had en dat je het allemaal prima in je eentje af kon. Maar in de werkelijkheid is anders gebleken. Geef eens toe: hoe vaak heb je wel niet je moeder of vader gebeld met een probleem dat je met geen mogelijkheid zelf kon oplossen? We ontkennen het vaak genoeg, maar ondanks dat je al uit huis bent, heb je stiekem nog wel je ouders nodig voor deze situaties. (Als je nog niet uit huis bent, bereid je voor).

1. Het moment dat de afwas veel te hoog staat opgestapeld en je écht geen tijd hebt om het te doen. Waarom hadden je ouders daar wel altijd tijd voor?

2. De eerste keer dat de stoppen eruit vliegen: HELP!

3. Het moment dat de lamp kapot is, je al zover bent gekomen om het peertje te vervangen en de lamp het nog steeds niet doet.

4. Oké, eigenlijk alles wat betreft elektriciteit.

5. Je wilt eigenlijk een nieuwe hangkast (of iets anders waarvoor je pluggen in de muur moet rammen), maar een boor aanraken? Dacht het niet! Waar is je vader wanneer je hem nodig hebt?

6. Fietsbanden plakken lukt je nog net, maar waarom vliegt die ketting er telkens af en blijft 'ie er niet gewoon langer dan een dag op zitten?

7. Eerste keer je kleding wassen, hoe de fuck werkt dat ding en welke was mocht nou niet bij elkaar?

8. Leidingen die lekken, kun je niet gewoon om de zoveel tijd het handdoekje eronder vervangen?

9. Het meest bekende probleem is natuurlijk wanneer je weer eens geld tekort komt aan het einde van de maand en je schoorvoetend bij je ouders moet aankloppen voor een klein beetje extra. Wat je volgende maand natuurlijk meteen gaat terugbetalen...

Bron, bron, bron, bron