Beauty / Lichaam
Lichaam

De 7 meest extreme GoPro filmpjes

Reageer

We kunnen er niet omheem. Kleine cameraatjes zijn helemaal hot. Ondanks dat ze klein zijn, hebben ze extreem veel mogelijkheden. Een GoPro bijvoorbeeld. Je gooit hem in je tas of neemt hem mee in je broekzak en je bent klaar om te gaan! Ideaal voor extreme sporten. En wie zegt dat extreme sporten alleen voor mannen zijn? Wij vrouwen kunnen er ook wat van. Klikt je cameraatje op je helm, fiets of selfiestick en je kan de meest gave filmpjes maken. Bekijk hier 7 extreme sport videos die met een GoPro zijn gemaakt.


Dit filmpje is gemaakt tijdens het downhillen. Deze waaghals is duidelijk niet bang voor smalle weggetjes.


Surfen, motorrijden of snowboaden. Het kan niet extreem genoeg. Dit is zo gaaf.


Eén verkeerde beweging en je valt een paar meter naar beneden. Deze skateboarder is duidelijk nergens bang voor. Voel je de adrenaline?


Ook onderwater kun je de mooiste momenten vastleggen.


Dit duo springt uit een helicopter. Je moet het maar durven...


Deze waaghals skiet van het topje van de berg naar beneden, maar deze skitocht krijgt een verrassende wending (wauw!).


Deze snowboaders vliegen eerst met een helicopter naar het topje van de berg en snowboarden dan door de diepe poedersneeuw naar beneden.

Super gaaf dit. Maar we willen de waaghalzen onder ons toch de tip meegeven om dit niet zomaar na te doen. En mocht je het wel willen doen, schaf dan in ieder geval wat beschermende kleding en accessoires aan. Een helm, ski jas, muts of handschoenen, je zult het echt nodig hebben. Ben je op zoek naar deze spullen? Neem dan eens een kijkje bij Sinner.eu, het ziet er leuk uit en is ook nog eens beschermend.

Bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen