Dit zijn de beste hacks om je huishouden tien keer makkelijker te maken

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Geef toe, niemand houdt ervan om het huishouden te doen. Stofzuigen duurt altijd veel langer dan je had gepland en als je denkt dat je klaar bent zie je nog ergens een vieze vlek. Eigenlijk komt het altijd neer op uitstellen en als het er dan eindelijk op aankomt kruip je liever op de bank voor de tv. Maar nu hoef je niet langer het meer te gaan uitstellen, want de ideale hacks voor je huishouden zijn hier!

Waarom moeite doen om de swiffer te pakken als je ook zelf een swiffer kan zijn? Doe je meest fluffy sokken aan en ga gewoon rondlopen door het huis. Succes gegarandeerd.

Een kledingroller kan je echt voor álles gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een stoffig gordijn, gebruik je roller. Of wanneer heb je je tas voor het laatst aan de binnenkant schoongemaakt? Het handige plakding is je uitkomst.

De beste hack om je toetsenbord schoon te maken is natuurlijk een post-it. Door het plakrandje kom je echt overal bij. Schrik maar niet van de ranzigheid, want geloof ons. Dat is echt geen pretje…

Waarom je bakje met cornflakes gaan schoonmaken als je het in het zakje kan houden? Melk erbij gooien en klaar!

Iedereen die gaspitten heeft kent het. De roosters worden zo snel smerig. Maar de oplossing is hier. Doe je rooster in een plastic zak met ammonia, sluit deze goed af en hij is weer als nieuw.

Doe wat schoonmaakmiddel en water in een (grote) plantenspuit zodat je niet hoeft te tillen met zware emmers.

Bron, bron, bron