Geniale reacties na het verlies van Oranje gisteravond

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We kunnen er niet omheen: de Nederlandse voetbalmannen hebben het niet voor elkaar kunnen krijgen om naar het EK te gaan. Zo verloren onze oranje leeuwen gisteren 2-3 van Tsjechië. Heel Holland staat op zijn kop: het nieuws laat zich er uitgebreid over horen, Twitteraars tweeten erop los, Wolter Kroes schrijft een nieuwe versie van zijn “Viva Hollandia” en we kunnen zelfs het EK kijken op de camping met Robin, Daley en Stefan (meld je aan via de Facebookpagina, wij zijn er ook bij). Wij geven je een mooi overzicht van de emotionele berichtgeving van de Nederlanders na het verlies van gisteren. Geniet mee.



Maandag schreef de Telegraaf al dat Wolter Kroes een nieuwe versie van zijn hit nummer Viva Hollandia zou schrijven. De zanger was er niet trots op, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat Nederland zich niet zou weten te kwalificeren dit jaar voor het EK. Het nummer is zojuist uitgebracht en is hilarisch! Kijk mee op de livestream van Radio 538! Metro noemde het voorgeval: Drastisch, desastreus, schandalig: geen EK Oranje. De leeuw staat vanaf gisteravond even wel in zijn hemdje. Het idee dat zelfs een land als Albanië het EK wel weet te halen doet veel Nederlanders verdriet.

Maar dat Hollanders zeer creatief kunnen inspelen op de nederlaag blijkt wel uit de geniale berichten die we tegenkwamen op twitter:



Wolter Kroes over de nieuwe cover van zijn nummer.



Ook onze vrienden van @Makethatthecatwise kwamen met een leuke meme.

We kunnen ook niet vertrouwen op de “Blind Auditions”…





Gelukkig kunnen we altijd blijven bouwen op de steun van onze Belgische vrienden. Knuffel vandaag een Nederlander is dan ook hun boodschap.















Het mag Nederland dit jaar dan helaas niet gelukt zijn, creatief zijn we gelukkig nog wel.

Bron, bron, bron, bron, bron