Wanderlust Woensdag: Wist je dat... Mykonos de nieuwste hotspot is voor bekende sterren?

Reizen door Vrouwen redactie

Alessandra Ambrosio, Katy Perry en Sylvie Meis gingen je al voor naar Mykonos. Dit is een van de redenen waarom Sarah en Elke, bloggers van www.wander-lust.nl, je aanraden deze zomer naar Griekenland te gaan! ?Griekenland heeft ongelofelijk veel mooie onontdekte plekken waar je kunt relaxen, overheerlijk kunt eten, in helderblauw water kunt zwemmen en een prachtig uitzicht hebt. ??Waar je hoogstwaarschijnlijk net als Elke belandt, is het prachtige stadje Mykonos - bekend van de schattige witte huisjes met prachtige bloemen en felblauwe ramen. Naast het gezellige stadje heeft Mykonos te gekke beach bars waar je overheerlijke cocktails kunt drinken, urenlang voor je uit kunt staren en celebs kunt spotten.?? Trek erop uit en ontdek de top 5 beach bars van Mykonos:



1. Hippie Fish » Agios Ioannis Beach
?Elke heeft deze beach bar per ongeluk ontdekt tijdens haar zoektocht naar een rustig strand. ?En of ze dit gevonden heeft! ?Geniet in deze bar van het prachtige zwembad met chille loungestoelen, een duik in de zee en heerlijk eten in het net geopende restaurant Mistura. ?Misschien een beetje aan de dure kant, maar dit is het helemaal waard! Je hebt het gevoel dat je op een tropisch eiland bent beland waar je nooit meer weg wilt.



2. Scorpions » Paraga beach
?Geïnspireerd op Ibiza, Burning Man, Glastonbury en de stranden van Bali. De perfecte plek om te relaxen, gezond te eten – Tip! detoxing juices en zomerse salades –, te shoppen en te dansen tot in de late uurtjes. Geniet van het prachtige uitzicht over Paraga beach met een overheerlijke cocktail op het terras.???





3. Panormos » Panormos beach
?Een hippe en chique plek die ligt in een vrij gesloten baai omringd door beboste bergen.? De tafels aan de voorkant van het terras hebben een prachtig uitzicht over het strand. ?Het restaurant serveert heerlijk lokaal eten en hun specialiteit is sea food! Je kunt een comfy kussen en parasol huren voor 15 euro terwijl je geniet van één van de mooiste stranden in Mykonos. ?

Ga voor de overige 2 beach bars naar: www.wander-lust.nl.