Dit is hoe een advocaat een huwelijksaanzoek doet

Lifestyle door Vrouwen redactie

Je hebt aanzoeken en je hebt aanzoeken, maar dit huwelijksaanzoek is tja… vooral bijzonder. Wellicht een droomaanzoek als je gek bent op puzzelen.

Advocaat Matthew Dick ging ervoor en betrok zelfs de krant erbij. Why? Omdat hij zijn vriendin Delyth om haar hand wilde vragen met behulp van de dagelijkse kruiswoordpuzzel in de krant The Times.

Toch was deze puzzel minder standaard dan de puzzels die de afgelopen 85 jaar in de krant verschenen. De Britse Matthew had om hulp van de redacteur die de puzzels ontwerpt gevraagd. Daar stond hij gelukkig voor open en de puzzelmaker verwerkte Delyth, de naam de aanstaande echtgenote in het kruiswoordraadsel.

Maar ook kwamen er andere hints in de puzzel voor als ‘Wil je met me trouwen’. Subtiel? Nee. Origineel? Ja! Matthew lost dagelijks de puzzel op, maar hij kwam er die dag zogenaamd niet helemaal uit en onderstreepte de hints.

Vervolgens schoof hij tijdens het ontbijt te puzzel onder de neus van zijn aanstaande verloofde. Het kwartje was snel gevallen, ze antwoordde eerst als grapje ‘nee’, waarna ze lachend het jawoord gaf aan de originele advocaat.

Bron, bron, bron, bron en bron