Bankier heeft hysterisch ‘Wolf of Wallstreet’ leven - maar dan in het echt

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Nu ze gaan scheiden, doet de vrouw van de succesvolle (lees: stinkend rijke) bankier Sage Kelly een boekje open over hun leven en de drugsgewoontes van haar man. De verhalen doen verdomd veel lijken op de avonturen van ‘The Wolf of Wall Street’, vertolkt door Leonardo diCaprio in gelijknamige film. Zeker de verhalen over wilde feestjes en bizarre uitspattingen.

Christina Di Mauro Kelly, Sage’s soon to be ex-vrouw, zegt dat haar man zijn drugsdealer beter kende dan haar. Op sommige feestjes waren zijn gasten en hij alleen maar bezig met drinken, coke snuiven en seksen. Sage verdient 600.000 dollar per maand, omgerekend zo’n 7 miljoen per jaar. De bankier is hoofd van Jefferies & Co gevestigd in Manhattan, en leeft het leven vollédig.

In de scheidingspapieren vertelt Christina ook dat haar man vaak dronken thuis kwam en dan spullen ging vernielen. Wanneer hij dan ziek werd en ging braken, maakte hij hun van hele huis een puinhoop. Ook zou hij vaak tijdens feestjes hebben voorgesteld om ‘te wisselen’ van vrouw, waarna hij boos werd op haar omdat ze het bed in was gedoken met andere mannen. Volgens haar gebruikte Sage cocaïne, xtc, heroïne, ketamine, molly (een partydrug en de pure vorm van xtc) en paddo’s. Een hele waslijst aan misdragingen dus, en dat doet ergens aan denken…

Bron