Redactiedagboek oktober - inclusief Manuel Broekman, sinterklaas en een hele hoop chocolade

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De dagen vliegen voorbij op de redactie, maar dat komt gelukkig omdat onze agenda’s gevuld zijn met een heleboel leuke dingen. We schrijven artikelen, bezoeken events en krijgen een heleboel verassingen op de redactie. Zo kregen we een levensgrote Manuel Broekman, twee dozen vol chocolaatjes en kwamen er twee Playboy bunny’s ons condooms brengen.

Deze bos bloemen werd voor ons afgeleverd op de redactie, en wat roken ze lekker!

Daarna kregen we bezoek van Playboy. Deze dames brachten ons hun nieuwe condooms in de soorten: met glijmiddel, extra dun, met bolletjes en met bolletjes én ribbels. Claartje ging met bunny's en de hoofdredactrices van Ze.nl en Girlscene.nl op de foto. Say cheese!

Zoals jullie misschien al wel gelezen hebben, hebben wij samen met TLC een onderzoek gedaan naar obsessies van vrouwen. 83% van de vrouwen is ontevreden over haar uiterlijk. Wow.

Oelala, de redactie kreeg maar liefst twee levensgrote kartonnen borden van Manuel Broekman, die model staat voor Etos. Onze collega’s van Ze.nl hebben geposeerd net als vele anderen (zoek maar eens op #manuelfie). Wij hadden hem natuurlijk de hele dag naast ons bureau staan, maar hebben hem wel een zonnebril gegeven. Ouwe gluurder.

Olaz stuurde ons een pakket met heerlijke gezichtsproducten, en van Wella kregen we juist weer mousse en haarlak voor ons haar.

Een bijzondere combinatie: drop met chocolade. Waar wij in de eerste instantie twijfelden over de combinatie, sloeg ons humeur al snel om toen wij deze snoepjes van Meenk gingen proeven. Ze zijn echt heel lekker. Er zijn drie verschillende smaken: drop met chocolade, drop met chocolade en een krokant korstje, en drop met chocolade en salmiak. Er was genoeg voor de hele redactie, en we hebben ons buikje volgegeten. (Dieet? Welk dieet?)

Nog meer lekker eten! De Albert Heijn stuurde ons dit pakket voor stoofpeertjes. Omdat er kaneel en bessensaus bij zit, is het super makkelijk om te maken. Wij zijn benieuwd hoe het zal smaken.

Claartje ging naar een beauty speeddate van Mooi PR en kreeg deze tas vol met make-up en beautyartikelen mee. We zijn natuurlijk meteen begonnen met testen, en de reviews komen binnenkort online!

Ook Sinterklaas bracht ons een bezoekje vanuit Spanje. Hij is al zo vroeg in Nederland voor een hele speciale mededeling, maar waar het over gaat mogen we nog niet zeggen... Surprise surprise!