Van Iced Frappé tot fruitige smoothies: drankjes getest bij McDonald’s

Eten door Vrouwen redactie

Oké, we geven toe: McDonald’s is een van onze ultieme guilty pleasures. Zo'n McKroket is natuurlijk heel lekker, maar wist je dat McDonald’s ook wat drankjes betreft veel te bieden heeft? Voor elk wat wils, zo bleek al snel toen wij met het redactieteam bij McDonald’s waren. Of je nu een fruitige smoothie wil (hmm, ananas-mango!) of ijskoude ijskoffie: de nieuwe Iced Frappé. Ook de nieuwe Milk Shake smaak ontsnapte niet aan onze aandacht, dus we hebben ze allemaal getest. Als strenge jury hebben wij gelet op uiterlijk en natuurlijk op de smaak. You're welcome!

Iced Frappé Koffie Mokka & Koffie Caramel
Mylène testte de Iced Frappés en kon écht niet kiezen tussen de smaken Koffie Mokka en Koffie Caramel; dus we namen ze gewoon allebei mee. Mylène: "De frappé in mokka smaak heeft iets weg van chocolade. Lekker! Bij de mokka/chocoladesmaak overheerst de smaak van de koffie wel een beetje, maar gelukkig is het drankje niet al te zoet. Ook is hij goed koud, oppassen voor een brain freeze dus ;-). Qua looks is dit zeker de mooiste drank, de slagroom topping in de dop geeft een extra touch en is ook nog eens extra lekker! De caramel-variant is een lekker zoet drankje dat net als de mokka frappé lekker koud geserveerd wordt. Het is een perfecte mix tussen caramel en koffie, al is de caramel smaak ook hier iets overheersend over de koffie. Ook dit drankje ziet er heel lekker uit: qua looks krijgt hij ook zeker een 10.

Meer weten over deze Iced Frappé? Kijk hier voor meer info én om kans te maken op een VIP-trip naar Hollywood!

Milk Shake appel-kers
De appel-kers milkshake is een lekkere, frisse milkshake, die milkshake-fan Miranda natuurlijk móest uitproberen. "Eigenlijk zijn de milkshakes bij de McDonald’s altijd heel lekker, maar een nieuwe smaak uitproberen is ook heel leuk. De kersensmaak is goed aanwezig, maar gelukkig niet te overheersend. Leuk feitje: deze smaak is door de Facebook fans van McDonald’s verkozen, dus het is een echte publiekslieveling. Ik moet wel zeggen dat de milkshake qua looks iets minder sexy is dan de Iced Frappé's, door het standaard McDonald’s bekertje. Maar goed, omdat de milkshakes bij de Mac zo lekker zijn zien we dat door de vingers.

Iced Fruit Smoothie Mango & Ananas
Ook nieuw in het assortiment zijn de Iced Fruit Smoothies. Er zijn twee smaken: Aardbei & Banaan en Mango & Ananas. Van die laatste kreeg Claartje spontaan vakantiekriebels, dus om de teleurstellende nazomertemperaturen in ons kikkerlandje te compenseren testte ze de vrolijke gele rakker. En ze zette hem ook even op haar hoofd. Gewoon omdat het kan. Claartje: "Fris en fruitig is deze smoothie zeker! Ik vind hem een tikkeltje aan de zoete kant, maar dat komt misschien doordat ik niet zo heel veel zoete dranken drink - ik doe zelfs geen suiker in mijn thee. De structuur van de smoothie is heel lekker; bijna milkshake-achtig. Mijn smoothie was als eerste op, dat zegt genoeg!"

Welke variant ga jij proberen? Ga je voor de Iced Frappé Koffie Mokka of Koffie Caramel? Maak dan een foto en upload die op de Frapperazzi website, om kans te maken op een VIP-trip naar Hollywood!

Advertisement