Hete mannen in slow motion filmen en andere handige features op de nieuwe Apple watch

Wonen door Vrouwen redactie

De nieuwe Apple watch, die vannacht gepresenteerd werd, maakt ons leven een stuk gemakkelijker en leuker. Waar sommige mensen enthousiast werden van de technische snufjes op het nieuwe apparaat van Apple, dachten anderen al verder. Geopperd werd al dat sexting (het sturen van flirt sms'jes) een heel stuk makkelijker zou worden met het horloge. Behalve een horloge lanceert Apple ook de nieuwe Iphone 6. Beide hebben zij functies die op een hele andere manier gebruikt kunnen worden.

Nooit meer uitgemaakt worden voor lui
De Apple watch heeft sensoren die meten hoeveel je beweegt op een dag. Dus als je keihard naar het station bent gefietst (omdat je weer te laat was), drie trappen opgerend bent en de hele dag druk bezig bent geweest kan niemand je meer verwijten dat je lui bent. Je hebt namelijk bewijs dat meer doen niet nodig is.

Overal tv kunnen kijken
De batterij van de Apple watch is zo goed dat je 14 uur achter elkaar tv kan kijken. Dat betekend dat familie bezoekjes, wachtkamers en saaie meetings plots een heel stuk aantrekkelijker worden.

Nooit meer een opladers lenen
Iedereen met een iPhone kent het. Midden op de dag is je telefoon leeg en toevallig heeft niemand een oplader bij zich. Niet alleen de Apple watch heeft een hele goede batterij, ook de nieuwe iPhone 6 heeft een batterij die tot 24 uur meegaat. Stel je voor, wakker worden na een nacht stappen en nog steeds voldoende batterij... Klinkt bijna te goed om waard te zijn.

Panty’s en leggings worden weer handig
Een nieuw betaalsysteem op de Iphone 6 zorgt ervoor dat je je portemonnee voortaan thuis kan laten. Geen stress meer met pasjes die net niet in je zak passen of geld dat in je bh verdwijnt. Alleen je telefoon mee is genoeg.

Hete mannen filmen
Zie je van ver een hele knappe man aan komen fietsen? In plaats van een vage stiekeme foto kan je met de iPhone 6 ook in slow motion filmen. En dan heb je pas echt goed beeld.

Bron, bron, bron, bron, bron