Laat je mini-me trouwen & baby's krijgen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Ha game fans! Vorige keer vertelde ik al wat meer over de ontwikkelingen op mijn eiland. Over het gebroken hart van mijn Mii en womanizer Harrie. Ik speel nog steeds vrijwel elke dag het spel Tomodachi op mijn Nintendo 3DS XL, voor ik ga slapen en als ik net wakker wordt. We zijn dus alweer een tijdje verder en dat betekent dat er weer heel wat op het eiland is gebeurd.

Het is onderhand flink druk aan het worden op het eiland, en de Mii’s die elkaar daar gevonden hebben gaan soms nog een stapje verder: trouwen. De laatste tijd zijn er al vier paren in het huwelijk getreden. Ik heb huwelijksaanzoeken voorbij zien komen op het strand, tijdens een vuurwerkshow of tijdens een romantisch diner. En nadat de Mii’s daadwerkelijk getrouwd zijn verhuizen ze samen naar een nieuw huisje, hoe cute! Ook mijn look-a-like Mii lijkt helemaal over het liefdesverdriet van buurman Harrie heen te zijn gekomen en stapte laatst in het huwelijksbootje met de bovenbuurman! Er zijn nu nog geen kinderen uit de huwelijken voortgekomen, maar ik schat dat dat niet lang meer zal duren.

De nog single Mii’s vermaken zich trouwens ook prima op mijn eiland, elke dag zijn er verschillende evenementen en spelletjes die je samen met ze kan spelen. Ook trekken ze er zelfstandig op uit en kom ik ze regelmatig tegen op het strand of op de uitkijktoren van het eiland. Ook ontwikkelen sommige Mii’s een echt zangtalent! Ik heb ze daarom laatst samen laten optreden… Eek! Daar moeten jullie nog even op oefenen jongens!

Ben je benieuwd hoe jij er in de game uit zou zien? Stuur dan jouw foto in een reactie onder dit bericht! Uit alle inzendingen kiezen we iemand van wie we een Tomodachi Life Mii maken. Je ziet het resultaat in het volgende artikel over Tomodachi!


- Dit is een advertorial -