Ontspannen kerst dankzij Rituals

Gezicht door Vrouwen redactie

De feestdagen zijn stressvol genoeg. Je moet 6-gangen diners plannen, verplicht gezellig doen bij de (schoon)familie, voor ieder gezinslid een passend cadeau zien te vinden… Gelukkig kan het ook anders! Neem voor de verandering eens de tijd voor jezelf in de periode rond kerst. Een paar uur zijn voldoende om volledig te ontspannen.

Relax, it's Christmas
Rituals heeft een assortiment vol verwenproducten, waarmee je de feestdagen relaxt doorstaat. Kan je geliefde of beste vriendin ook wel een ontspannen kerst gebruiken? Nomineer hem of haar dan via de Facebookpagina van Rituals en wie weet wint hij/zij een Rituals pakket ter waarde van €16,50!

Zo ga jij de feestdagen relaxt tegemoet... 3 Tips!

1. Shop je kerstcadeautjes online

Heerlijk ontspannen op de bank shop je op de nieuwe webshop van Rituals in no time al je kerstcadeautjes bij elkaar. En, ook fijn: als je voor 22.00 uur besteld, heb je je cadeautjes de volgende dag al in huis. Relaxt!


2. Sluit je op in de badkamer
Neem een bad! Giet een heerlijke olie of je lievelingsbadschuim in het warme water (zoals het Wu Wei badschuim van Rituals uit de Tao collectie). Ga in bad liggen, met een handdoekje onder je hoofd. Blijf lekker dobberen tot je er genoeg van hebt. Zet je gedachten op nul en voel hoe eerst je lichaam en vervolgens je geest tot rust komt. Als je er liever een muziekje bij op zet of een tijdschrift bij pakt mag dat natuurlijk ook. Blijf lekker in bad tot je vingertoppen eruit zien als rozijntjes, gewoon omdat je zo lekker ligt.


Je huid droogt in de koude wintermaanden extra snel uit. Smeren dus! Na een warm bad of warme douche staan je poriën open, dus wordt je bodylotion nog beter opgenomen. Rituals heeft een heerlijke luchtige bodycrème op basis van rijstmelk en vijgen. Het resultaat: een zijdezacht huidje dat heerlijk ruikt.

3. Geef jezelf een manicure en/of pedicure
Heb je nog een half uurtje over om je verwensessie uit te breiden? Pak dan ook je handen en voeten mee. Smeer ze eerst in met een zachte handen- of voetenbalsem, zoals de Miracle Balm met witte lotus en ginkgo biloba. Verzorg vervolgens de nagelriemen, zodat die niet droog zijn en inscheuren of schilferen. Ga dan aan de slag met een nagelvijl, om je nagels een mooie ronde vorm te geven. Maak het af met een lakje in een spannende kerstkleur.

Psst: tot 22 december krijg je bij besteding van € 65,00 of meer op Rituals.com een gratis Hammam pakketjes ter waarde van €9,90!