Dit zijn de beste seksspeeltjes voor een lange afstandsrelatie

Liefde door Sascha

Samen zijn maar je toch allebei aan de andere kant van de wereld bevinden is natuurlijk niet helemaal ideaal. De verkeerd begrepen berichtjes, de tergende Skypegesprekken en het niet weten wanneer jullie elkaar weer gaan zien: verschrikkelijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de seks, of beter gezegd: het gebrek daaraan. Gelukkig zijn er een hoop manieren om de spanning eens flink hoog op te voeren. En wel met de volgende seksspeeltjes.



Kiiroo

Als zélfs sexting gaat vervelen, is er thank god nog Kiiroo. De seksspeeltjes van dit Amsterdamse merk zijn namelijk aan te sturen door je partner. En jawel: op grote afstand. Op basis van de lichamelijke reactie passen de speeltjes de stimulatie aan. Op deze manier lijkt het net alsof je bij elkaar bent.



Lovense
Ook het merk Lovense doet aan seksspeeltjes voor op afstand. Als het ene speeltje beweegt, reageert het andere speeltje daarop. De speeltjes zijn met elkaar gesynchroniseerd en reageren op basis van bewegingen van je partner. Maar dat is nog niet alles. Je kunt je partner een melding sturen wanneer jouw nood wel erg hoog is. Zo kan hij meteen ingrijpen. Top dit!



Vibease
Hoera! Dit is fantastisch. Via deze app kun je een vibrator aan een smartphone koppelen en de vibrator op afstand laten besturen. Om het nog wat heter te maken, kun je middels de app ook chatten, foto’s delen en videochatten. Alles in een dus!

OhMiBod
Een variant op Vibease is de Stimulator van OhMiBod. Jouw partner is op zakenreis en opeens voel jij iets in je slipje trillen. Het is je vriend die aan je denkt en jou wil verwennen. Bij het apparaatje ontvang je een inlogcode waarmee je de app kunt downloaden. Let’s try!

Lees ook: Aimée gaat vreemd via Second Love: ‘Het vreemdgaan heeft mijn relatie geholpen’