Seks & relaties
Seks & relaties

Jij hebt de ware gevonden als je deze punten herkent

Reageer1 0

Voor iedere vrouw is de perfecte man anders: blond en blauwe ogen of juist licht getint met donkerbruine ogen. Maar wat als de ideale man al recht voor je neus zit… Als jij deze punten herkent heb je jouw prins op het witte paard al aan de haak geslagen.

Zorgzaam
Oké, het klinkt misschien wat suf maar als jij een zorgzame lief hebt dan heb je goud in handen. Hij weet wanneer en hoe die je moet opvrolijken als jij bijvoorbeeld een minder leuke dag had op werk. Of wat dacht je ervan als die langkomt met een doos chocola omdat het de tijd van de maand is. Het is niet alleen fijn voor jou als die een zorgzame eigenschap heeft, maar ook als jullie later kinderen krijgen.

Jouw geluk is zijn geluk
Als hij opmerkt dat je niet gelukkig bent, beïnvloedt dit hem net zo erg als wanneer hij zelf niet gelukkig zou zijn. Als je ziet dat hij zo met je betrokken is, moet je hem gegarandeerd niet laten gaan.

Eén team één taak
Iedere relatie is anders. Waar de één het alleen als een relatie ziet, is het voor een ander een partnerschap. Jullie gaan samen door dik en dun en als team kunnen jullie de hele wereld aan. Als hij laat zien dat jullie niet alleen een stel zijn, maar ook maatjes weet je dat het goed zit.

De vonken vliegen eraf tijdens avonturen in bed
Natuurlijk draait een relatie niet alleen om seks, maar als de passie aanwezig is in bed dan weet je dat het goed is. Jullie weten precies van elkaar waar de ander opgewonden van raakt en voelen elkaar helemaal aan. Als dit je bekend voor komt, dan kun je ook dit punt afstrepen van je lijstje.

Balans in jullie relatie
Het is belangrijk dat je lover je de ruimte kan geven die je nodig hebt om je te kunnen ontwikkelen. Wel is het belangrijk dat er niet teveel ruimte is in jullie relatie, want dit kan ervoor zorgen dat jullie uit elkaar groeien. Het is daarom van belang om iemand te vinden die hier een balans tussen in kan vinden. Stel dat hij aan kinderen wilt beginnen, maar jij bent er nog niet helemaal over uit… dan is het belangrijk dat hij je de tijd geeft om hierover na te denken. Blijf vooral met elkaar communiceren. 

Jij bent zijn ware
De momenten waarbij jullie over de toekomst praten, hoor je hem geen eens zeggen ‘als we dan nog bij elkaar zijn’. Dit is niet omdat hij niet realistisch is, maar het betekent dat hij er totaal niet over na wilt denken. Jullie zijn samen voor nu en altijd.

Jouw probleem is zijn probleem
Heb je een lief die jou altijd steunt in wat er ook gebeurd, dan ben je een lucky girl. Je hoeft het nooit alleen te doen, want hij staat altijd aan jou zij. Heb je een probleem, dan denkt hij met je mee over hoe je dit kunt oplossen.

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Joy

    Leuk artikel, maar jammer dat er veel fouten in staan.. niet erg sterk geschreven. Nu ben ik natuurlijk een zeikwijf, maar moet het toch even kwijt. Ben fan van jullie, maar zoiets komt heel onprofessioneel over en dat is zonde!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen