OMG: Dunkin'Donuts keert terug naar Nederland

Vrije tijd door Fadak

Yay hier worden wij blij van: na 16 jaar worden we weer herenigd met de Amerikaanse keten Dunkin’Donuts. Het plan is om volgend jaar vijf (!) vestigingen in Amsterdam te openen. De locaties die zij tot nu toe op het oog hebben zijn in het centrum.

De Amerikaanse bakkerij- en koffieketen zal begin volgend jaar de eerste vestiging openen in het centrum van Amsterdam. No stress als je niet in de hoofdstad woont, want binnen vijf jaar willen zij in heel Nederland maar liefst 25 vestigingen erbij hebben. Dunkin’Donuts is ook in onderhandeling met de NS om zich daar te kunnen vestigen. Het zou gaat om Amsterdam CS en station Amsterdam Zuid.

(Artikel gaat verder onder de afbeelding.)

Terugkeer Dunkin’Donuts

Behalve de kleurrijke en heerlijke donuts, kun je bij Dunkin’Donuts ook genieten van een broodje, een kop koffie of thee. Momenteel hebben zij 12.000 vestigingen in 45 landen, waarvan er 240 te vinden zijn in Europa. In het verleden was de donutkoning en minder groot succes in Nederland, waardoor ze in 2000 de deuren sloten. Maar Dunkin’Donuts ziet nu een grote groeikans in Nederland, door de hoeveelheid koffie die we dagelijks drinken. Of het nu een succes zal worden? Aan ons zal het in ieder geval niet liggen...