Lifestyle / Media
Media

Heb jij Dutch Ridiculousness al gezien? Wij gaan helemaal stuk

Reageer 0

Die documentaire over de opwarming van de wereld is interessant hoor, maar zo nu en dan willen we gewoon even lachen. Warm de lachspieren maar vast op, want er is een Nederlandse versie van Ridiculousness.

We konden al genieten van de Amerikaanse versie van Ridiculousness, maar nu hebben we ook onze eigen versie. Het werd eens tijd. Sinds 27 november is het programma al te bewonderen op MTV maar mocht je het nog niet gezien hebben: gaat! dat! zien! Het programma wordt gepresenteerd door komediant Edson Da Graça en actrice Gaby Blaaser en Joffrey Breeuwer staan klaar als z’n sidekicks. Viral filmpjes 
Het drietal zal wekelijks de leukste viral video’s en gênantste filmpjes met je delen. Ook zullen wekelijks bekende Nederlanders plaatsnemen op de rode Ridiculousness-bank om commentaar te leveren op de meest verbazingwekkende video’s die voorbij komen. Of om de pechvogel in kwestie uit te lachen, gebeurt ook weleens.

De zondag waarop je niets uitvreet is voortaan niet meer de lazy Sunday, maar de ridiculous Sunday, want wat is nu lekkerder dan je lachspieren gebruiken op een brakke zondag. Ridiculousness kun je elke zondag bekijken om 22.00 uur op MTV.

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen