Waarom we hem weleens daddy noemen tijdens de seks

Intiem door Chiara

Hoe noem jij je partner wanneer hij zich tussen je benen wringt? Schatje, liefje, tijger, honingbijtje of beertje…? Of ben jij een echte durfal en noem jij hem daddy? SAY WHAT, DADDY?! Het is toch niet je vader! Toch genieten een hoop vrouwen ervan om hun partner daddy te noemen tijdens een hete sessie.

Vrouwen die ‘daddy’ uit hun lippen persen tijdens de liefdesdaad, fantaseren niet over gemeenschap met hun vader. En nee… Zij hebben ook geen vreemde fetish om van bil te gaan met een familielid. Sterker nog; incest heeft helemaal niets met deze uitlating te maken. Natuurlijk, daddy betekent vader, maar dit is alleen het geval als je daddy via Google Translate vertaalt. Volgens een sekstherapeut wordt deze term tussen de lakens voor hele andere doeleinden gebruikt…

Who’s the boss?

We horen je hardop denken, maar nee, wrong again! Deze ladies willen namelijk ook geen vunzige pornoactrice nabootsen. Het gaat puur om het aantonen wie er in controle is en de touwtjes in handen neemt. Daddy staat binnen de slaapkamermuren voor iemand die in charge is en jou de baas is. Daarnaast is paps (vaak) niet alleen een spermadonor en jouw opvoeder, maar ook degene die jou beschermt. Eigenlijk bedoelen we met daddy dus de man des huize of degene die de broek aan heeft in huis. En in dit geval in bed (maar dan mag de broek wel uit).



Een ander voorbeeld

We noemen ons liefje toch ook weleens baby? Daar bedoelen we toch ook niet mee dat wij illegale handelingen willen verrichten? Verre van! Op het moment dat wij dat koosnaampje over onze tong laten rollen, vinden wij vriendlief gewoon supercute. En baby’s zijn simpelweg zoet, lief en schattig, het gaat dus puur om associatie. Als je deze link kunt leggen, is het nu vast ook helder waarom sommige ladies hun vriend daddy noemen tijdens de daad. Het is kort gezegd gewoon een koosnaampje voor in de slaapkamer!