Offline daten: zo ontmoet je hem buiten het web om

Single & daten door Sabine

In tijden van Tinder zou je bijna vergeten dat je jouw prins op het witte paard ook zomaar tussen de schappen van de Appie tegen kunt komen. Maar echt, hoe ontmoeten we die mannen in het wild ook alweer?!

Speeddaten

Oké, je geeft je wel op via het internet, maar je hoeft niet ellendig lang te appen voordat jullie eens een keertje een drankje gaan drinken. Bovendien krijg je een veel betere indruk van iemand als je hem meteen ziet. Ook al zie je de heer in kwestie maar 3 minuten en volgt er daarna al een ander.

Singlereizen

Je hebt er wel ballen voor nodig: alleen op vakantie met allemaal andere singles. Toch kan het zomaar heel gezellig worden en wie weet zit er iemand tussen met wie het klikt.

Wees beschikbaar  

Tegenwoordig lijkt het wel alsof we niet meer zo goed alleen met onszelf kunnen zijn. Zijn we een minuutje eerder dan een vriendin in dat restaurant, dan toveren we meteen onze telefoon tevoorschijn want anders vinden we dat wachten maar lastig. Of wat denk je van die koptelefoon die je meteen opzet als je in de trein zit. Erg benaderbaar ben je dan niet. Dat terwijl je in de trein juist een gesprek aan zou kunnen knopen met degene tegenover je.

Uitgaan

Uitgaan met vriendinnen kan het ideale moment zijn om leuke mannen tegen te komen. Maar laat je girl squad ook eens af en toe met rust zodat een man eventueel op je af kan stappen. Als jij maar bij je vriendengroep blijft, kan een man het best moeilijk vinden om contact met je te maken als al jouw vriendinnen zijn moves kunnen zien.

Breng wat tijd alleen door

Alleen naar een restaurant gaan lijkt eng, maar het kan echt helpen om eens wat meer dingen alleen te doen. Of ga anders eens alleen naar een koffietentje. Je maakt veel sneller contact met mensen als je alleen bent. Ga bijvoorbeeld eens alleen op reis. Je zult je verbazen over het contact dat je dan maakt.

Vrienden hun vrienden

Vaak ben je geneigd die verjaardag van die ene vriendin af te zeggen. Op een of andere manier heb je nooit zin om naar verjaardagen te gaan, ook al gaat het om je beste vriendinnetje. Maar ga toch maar wel. Je ontmoet vaak een heleboel interessante mensen. En wie weet ook wel een leuke single…