Lifestyle / Reizen
Reizen

Bijzondere verhalen van reizigers

Reageer 0

Jaloersmakende kiekjes op Instagram, de mooiste video's op blogs, fantastische bezienswaardigheden die voorbij komen op Facebook… Reizigers weten wel hoe zij jou moeten triggeren om zelf ook de biezen te pakken met alle verhalen en foto’s die zij delen. 

Vroeger was het pure luxe als je op vakantie ging, maar tegenwoordig lijkt iedereen de wereld af te reizen. Onze ogen worden dan ook zwaar verwend met de mooiste video's die voorbij komen op Facebook en Instagram. Het liefste stap jij morgen ook het vliegtuig in naar een verre bestemming. Maar fascinerende verhalen hoeven niet alleen maar te ontstaan tijdens een verre reis. Ook korte reisjes van en naar je werk kunnen interessant zijn! Shell was erg benieuwd naar het verhaal van de reizigers die zij elke dag verwelkomt aan haar pompstations. 

StationStories 
Iedereen reist dagelijks! Of je nu naar werk gaat, op bezoek gaat bij familie of een stedentripje met vriendinnen maakt... Jij reist! En elke reis heeft een uniek verhaal. Waar ga jij naartoe? En waarom? Wat heb jij meegemaakt tijdens je reis? En wat zijn jouw verdere verwachtingen van jouw tour? Een reis hoeft niet per se naar een ver land te zijn om bijzonder te zijn. Omdat elke reis, ver of dichtbij, speciaal is, maakte Shell bijzondere video's. 

Shell verwelkomt dagelijks wereldwijd ruim 25 miljoen mensen tijdens hun reis. Al deze mensen hebben een totaal andere eindbestemming. Via de StationStories video’s wordt aan gasten gevraagd waar hun reis naartoe gaat. Van chauffeur tot spitsrijder, voetbalvader tot oppasoma, iedereen wordt even in het zonnetje gezet. En elke unieke bezoeker laat een bijzonder en speciaal verhaal achter. Video's om dubbel van te liggen, verhalen die je raken en echte tranentrekkers... Werkelijk alles komt aan bod! Bekijk bijvoorbeeld de video over vriendinnen Julia, Zeynep en Sodaba! De meiden zijn opweg naar een fotoshoot van Zeyneps eigen schoenenlijn. De meiden vertellen in de video dat ze hopen over drie jaar verkooppunten te hebben over de hele wereld. 

Meer video's 
Op onze redactie is een nieuwe guilty pleasure ontstaan. Netflix hebben we ingeruild voor de mooie video's over de geweldige verhalen van de reizigers van Shell. Ben jij ook zo benieuwd naar meer verhalen? Naar de tranentrekkers, slappe lach verwekkende en bijzondere verhalen?! Klik dan snel hier voor de mooie video's. 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen