Een tatoeage zonder pijn? Dit kan met deze tattoopanty's!

Mode & trends door Fadak

Tatoeages worden steeds hotter. Sterretjes op je pols, een veertje op je zij of de naam van een dierbare, voor ieder is er wel wat. Alleen of ieder tegen de pijn kan is een ander verhaal. Het ziet er ook best eng uit zo’n naald op je huid.

En dan is de pijn van een tattoo nog geen eens het enige nadeel. Als die er eenmaal zit, dan zit die... Je komt er de rest van je leven niet meer vanaf. En al ben je er op dat moment heel erg zeker van, dan kan dit op je 84e toch even anders zijn. Maar niet getreurd want deze ideale tatoeage keuren zelfs je oudjes goed! Je kunt zelfs de naam van je huidige partner op je bips plaatsen zonder hier je hele leven lang spijt van te hebben. Hoe? Dat gaan wij jou nu vertellen…

Tatul heeft hier de ideale oplossing voor bedacht, namelijk een lichaamsversiering in de vorm van een panty! De panty’s worden ontworpen door de Bulgaarse kunstenares Silvana Llievas. En om ze er zo echt mogelijk uit te laten zien, zijn ze helemaal handgemaakt. Llievas haalt haar inspiratie uit ‘oude Aziatische technieken’ met een moderne twist. Je hebt bijvoorbeeld de keus uit rozen, veren en vlinders. Voor de stoerdere dames onder ons kun je ook beenprintjes kiezen met een doodskop of een draak.

Geen fan van panty’s?

Heb jij een hekel aan het dragen van een panty, omdat bijvoorbeeld binnen no-time een ladder erin hebt zitten of het een hele strijd is voordat je hem eindelijk aanhebt. Dan kun je kiezen voor een tattoo die voor twee weken blijft zitten door speciale inkt. Inkbox maakt deze speciale tatoeages en ze zijn niet schadelijk voor je huid. Deze tattoages zijn net zo makkelijk aan te brengen als de plaktatoeages die je vroeger in een zak chips kreeg, super easy!

Ga jij voor de stoere of schattige variant van deze tattoo panty's?