Er op uit met de feestdagen

Vrije tijd door Dagmar

Voorheen was de meest gestelde vraag van de feestdagen 'wat trek ik aan?', maar tegenwoordig is het toch 'waar ga ik heen?'. Welk feest is nou helemaal hot en waar moet je echt absoluut niet wezen. Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij de 'places to be' op een rijtje gezet. Veel plezier alvast!

Jimmy Woo - Amsterdam
Jimmy Woo in Amsterdam is altijd al een hip gebeuren, maar met Kerst kan je deze club al helemaal niet aan je voorbij laten gaan. Kijk voor meer informatie op de website.  

  • 24 december:  ZUHAUSE X-Mas Edition
    Line-up: Filthy Jerks, Sir Edward, Lucky Charmes, E-Sonic, Gilton Franklin, 2MuchLipstick
  • 25 december: ENTER THE WOO
    Line-up: Hitmeister D, R3hab, Andy van der Zwan
  • 26 December: BODY MUSIC X-MAS SPECIAL
    Line-up: RISK Soundsystem, DJ Mike Ho, special guest: Julius The Mad Thinker

Club Monza - Utrecht

  • 24 december: Sappig! 030 X-Mas
    Line-up: Laidback Luke, Quintino , Robaco Bossa
  • 31 december: Monza NYE
    Line-up: Gregor Salto & Lady Bee, The Flexican & Mc Sef, Melvin Reese, Dom Lop & Famous Dj Crew, 2muchlipstick, Dj Fullscale, Desperate Houseman, G!o, Quentin van Honk, Groovebrother

Off Corso - Rotterdam

  • 24 december: Sappig!
    Line-up: LAIDBACK LUKE, Sidney Samson, Stefan Vilijn, Dominggos, Nour Casablanca, Sean Sebastian, Superior, Sir Edward en Ma
  • 31 december: We all love 80's & 90's
    De naam van het feest spreekt al voor zich: lekker dansen op gouwe ouwe nummers! Kijk voor meer informatie over dit feest en over de knalfuifen op kerst op de website.

Paard van Troje - Den Haag

  • 24 December: LOS 
    Line-up: Bassjackers, Miss Sugaware, Real El Canario, Fetish Verdi, Baggi Begovic, Lucien Foort, Junior, Yamani & Mirwais, Apster B2b Ilker Akay, Norman Soares en Lady Bee
  • 31 december: Komt Dat Zien... 2010!
    Line-up: De La Sarge, Leroy Joy, Kevin Bradley en Raauw

Noxx Antwerp - Antwerpen

  • 25 december:  LuXe C'est Chic    
  • 26 december: Resident Saturday ft. Club Stella Artois: X-mas    
  • 31 december: Noxx New Year's Eve

Er zijn zo veel feesten en in elke dorp of stad is wel iets te vinden. Wil jij weten welke feesten er nog meer plaatsvinden, kijk dan op de website van jouw plaatselijke discotheek of kijk op de website van DJ Guide. Veel plezier met het vinden van de perfecte party en maak er een knallende avond van!

Voor de mensen die wel iets leuks willen doen, maar niet willen uitgaan zijn ook genoeg opties. Wat dacht je van een bezoekje aan de bioscoop? Een mooie kerstfilm is altijd leuk! Wil je het toch wat feestelijker hebben dan is een avondje naar het casino een leuk idee... Neem bijvoorbeeld vijftig euro mee. Verlies je deze dan is dat geen probleem en heb je een topavond gehad, maar wie weet verdubbel jij wel je inleg!

Daarnaast is het ook altijd leuk om vrienden uit te nodigen en zelf een feestje te geven. Je kunt hier dan een leuk thema aan geven. Of kruip met een paar vriendinnen op de bank en huur een aantal films, misschien een beetje huiselijk maar wel heel rustgevend. Wil je er toch even uit? Dan is misschien het Wereldkerstcircus of Holiday on Ice het juiste uitje voor jou!

Wereldkerstcircus in Carrré
Dit jaar vier het Wereldkerstcircus in het Koninklijk Theater Carré vanaf 18 december 2009 t/m 3 januari 2010 zijn vijfentwintig jarig jubileum. Het is een circus van wereldniveau en het zal je echt verbazen! Kijk voor meer informatie op de website van Carré.

Holiday on Ice
Denk je aan de winter dan denk je aan schaatsen. Om valpartijen te voorkomen kun je misschien beter naar schaatsende mensen kijken, dan het zelf doen: Holiday on Ice dus! Dit jaar word je in de show genaamd Spirit of the World meegesleept in de wereld van verschillende culturen. Van de Oosterse filosofie reis je verder naar de Pow Wow Indianendans en de Schotse volksdansen. Lijkt zo'n avontuurlijke tocht jou wel wat? Kijk dan snel op de website van Holiday on Ice voor meer informatie.

Waar ga jij heen met de feestdagen?