(Web)shoppen @ Flavourites LIVE!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

In februari 2007 lanceerden Marije M. Mulder en Natascha Klootsema hun concept Flavourites.nl, waarmee ze online een selectie laten zien van de leukste webshops. Al snel volgde FlavourZine.nl, een eigen online magazine en afgelopen voorjaar brachten ze hun eerste boekje Flavourites - verslavend leuke webshopgids uit. Een volgende en logische stap kan niet langer uitblijven: van 20 t/m 22 november 2009 brengt Flavourites in samenwerking met HPR Organisatie (bekend van onder meer de Woonbeurs Amsterdam) de leukste webshops en haar bezoekers fysiek bij elkaar. Voor het eerst wordt er dan in ons land -en voor zover bekend in de hele wereld- een groots webshop event georganiseerd: Flavourites LIVE.


Bezoekers kunnen hier gedurende drie dagen vele leuke, originele producten die vrijwel alleen online worden verkocht, in het echt zien, voelen, passen én shoppen. Een ideale gelegenheid om die dure leren tas eens in het echt te zien, dat mooie jurkje uit je favoriete webshop in het echt te passen (om het vervolgens direct te kopen) én natuurlijk om de meest originele Sinterklaas- en kerstcadeaus én je kerstoutfit in één keer te shoppen. Een workshopterras biedt creatieve inspiratie voor de bezoeker, terwijl diverse ecoshops hun visie naar buiten brengen op het ecoplein.

Tip: Flavourites LIVE is perfect te combineren met een avondje uit in Amsterdam. Op het event is er de mogelijkheid om je aankopen alvast naar je huisadres te laten sturen, zodat je onbezorgd de stad in kunt.

Toegangskaarten voor Flavourites LIVE kosten 7,50 in de voorverkoop en 10,- aan de deur. Het verdient de aanbeveling om de kaarten van tevoren online te bestellen via de website www.flavouriteslive.nl, om er zeker van te zijn dat je er bij kunt zijn tijdens dit nieuwe en super leuke event!

Flavourites LIVE vindt plaats van 20 t/m 22 november in het World Fashion Centre Amsterdam.