Seks & relaties / Seks
Seks

Hoerenborsten

Als twee bolletjes. Het is duidelijk dat ze geen beha aan heeft. Maar ze zijn bescheiden. Haar borsten.

"Als ik een taxi heb gebeld, komen die mij dan hier ophalen, op het station?" vraagt ze me. Mooie rode lippen, zwarte haren en een mooi, getint huidje. Maar wel die trui. Ik knik. "Ja, die komen je hier ophalen." Ik stop mijn oordopjes weer in m'n oren. "Koud is het hè," zegt ze terwijl ze haar handen in haar mouwen stopt. Ik knik weer. "Het is verdomd frisjes," klinkt mijn sociaalgewenste antwoord.

"Wat voor een muziek luister je?" vraagt ze me weer, wijzend naar mijn oordopjes. Ik haal de rubberen dopjes uit mijn oren en zeg dat ik naar Nirvana luister. "Oh, leuk!" zegt ze. Ik vraag mij af of ze die band wel kent, maar ga er verder niet op in. Het is duidelijk dat ze een gezellig gesprek wil aangaan, en ik besluit mee te doen. "Waar ga je heen?" vraag ik haar. "Naar Coco Plaza," luidt haar antwoord. Mijn mond valt een beetje open. Coco Plaza. Dat is een bordeel. "Oh," antwoord ik droogjes. "Ik ga naar mijn boerenkool."" Ze lacht een beetje. "Ja, in het leven lopen de dingen niet altijd zoals je wilt. Oh, hé, daar is mijn taxi!" Ze snelt op een auto af, die er niet uit ziet als een taxi. Verward komt ze teruglopen. "Toch niet mijn taxi."

Ik kijk haar aan. In haar donkere, exotische ogen. "Vind je het erg, om seks te hebben met mannen voor geld?" vraag ik haar. Ze haalt haar schouders op. "Het verdient zo lekker. En weetje, sommige mannen zijn eigenlijk best leuk." Ik knik, terwijl ik weer eventjes naar haar borsten kijk. Ik kijk nu niet meer naar 'twee bescheiden bolletjes in een witte, wollen trui'. Het zijn ineens 'twee populaire, bescheiden bolletjes in een witte, wollen trui, die straks zichtbaar en voelbaar worden voor iedere seksbeluste man met een beetje geld'.

"En weet je wat het is," vervolgt ze. "Als ik seks heb als ik werk, ben ik heel wild en snel en ondeugend. Maar zodra ik met iemand vrij van wie ik echt houd, ben ik heel verlegen en langzaam en preuts." Ik grinnik in mezelf. Een preutse hoer, Lisan. Je staat nu met een preutse hoer te praten. Ze vertelt me dat ze kinderen heeft en haar kinderen een goed leven wil geven. "Bovendien heb ik tabak van mannen." Ik knik hevig. "Oh, ja, ik ook." Eigenlijk wil ik er nog aan toe voegen: "Maar neuk ze dan ook niet, mevrouw." Maar ik hou me in. Ergens heb ik best respect voor haar. Ze doet het voor haar kinderen. En ze heeft geen hangborsten.

Ik wil haar nog van alles vragen. Of ze ooit iets anders heeft gedaan voor de kost, of ze ook vrouwen kent die worden gedwongen, of ze weet wie de vader van haar kinderen is, of ze genot heeft tijdens haar werk. Maar ze sprint ineens naar de taxi. "Het ga je goed en vrij veilig," mompel ik nog. Ze hoort het niet. Ineens is ze weg. Zoals alle hoeren dat doen...