Een Kerst buitenshuis!

Vrije tijd door Renee

Op Ze.nl hebben we enkele activiteiten die je op of rond de kerstdagen kunt doen voor je op een rijtje gezet. Zowel voor overdag als voor 's avonds!

Winterparade Amsterdam 
In de zomer is de Parade altijd in vier verschillende steden te vinden. Tenten worden dan opgezet om theater-, dans-, muziek- en filmvoorstellingen in te bekijken. Maar voor de winter is de Gashouder in het Westerpark speciaal omgetoverd tot de Winterparade. Van 18 t/m 31 december kun je hier vele voorstellingen bekijken.
Prijs: 35 euro
Tijd: 17.30 - 01.00 uur

Winter Efteling
Tijdens de Winter Efteling beleef je het sprookjespark als een winters avontuur. Een wereld vol lichtjes, haardvuren en ijspegels. De Midwinternachtsdroom is de spectaculaire slotshow van het park. De Winter Efteling is van 20 december t/m 4 januari (m.u.v. 1 januari) en 10, 11, 17, 18, 24 en 25 januari geopend.
Prijs: 27 euro
Tijd: 11.00 - 20.00 uur

Kerstcircus Ahoy Rotterdam
Het Kerstcircus biedt schitterende acts met spectaculaire acrobaten, heldhaftige stunts en adembenemende optredens. Dit is het grootste kerstcircus van Nederland en zeker leuk voor een dagje uit met familie en vrienden. Je kan hier van 18 t/m 30 december heen in Ahoy Rotterdam.
Prijs: 22 - 32 euro
Tijd: 12.00, 16.15 en 20.00 uur

Latin Lover Xmas edition

Dit Latin Lover Xmas-feest in de Lichtfabriek te Haarlem is op 26 december, tweede kerstdag. Dj's Benny Rodrigues, Ricky Rivaro, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Alex Cruz en MC Crown zullen zorgen voor een exclusieve kerstnacht!
Prijs: 15 euro
Tijd: 22.30 - 04.00 uur

Grolsch Winterland Enschede
Voor degenen die in het oosten van het land wonen of daar in de buurt zijn, is het leuk om Enschede een bezoek te brengen. Deze stad is omgetoverd tot Grolsch Winterland. Er kan op een 600m2 overdekte schaatsbaan geschaatst worden om je vervolgens op te warmen met een glühwein. Er is ook een winterkermis. Je kan hier t/m 13 januari heen.
Prijs: 3,50 euro - entree ijsbaan, 4,50 euro - huur schaatsen
Tijd: 09.00- 22.00 uur

Het Foute Kerstfeest
Heb je zin om met Kerst helemaal uit je dak te gaan, ga dan lekker fout op stap in Hotel Arena. Deze club zal worden omgetoverd tot de foutste kerststal met de foutste kerstmannen en -vrouwen, kerstoutfits en natuurlijk de foutste kerstnummers en dj's.
Prijs: 12,50 euro
Tijd: 23.00 - 04.00 uur

Kerstmarkt Brussel
Zin in een weekendje weg? De Grote Markt in Brussel is t/m 28 december veranderd in een sprookjesachtige sfeer. Het Sint Katelijnenplein en de Vismarkt vormen samen de grootste kerstmarkt van België. Een reuzenrad, ijsbaan, muziek en lichtshow maken van de Grote markt een mystieke plaats...
Tijd: 12.00 - 21.00 uur

Wie dus dacht dat Kerst niet leuker kon worden dan twee dagen rond de boom zitten en je tonnetje rond eten, had het mis! Dit is maar een kleine greep uit de activiteiten rond de feestdagen, maar er is dus genoeg. Zit er nog steeds niets leuks voor je tussen, zoek dan hier verder voor nog meer voorstellingen, feesten en nog veel meer...