Kadotips voor onder de boom

Cadeaus & hebbedingetjes door Marieke_B

1. Kerstlingerie
Met kerst en Oud & Nieuw ga je vaak 'op sjiek'. Je beste outfit komt uit de kast en helemaal opgedoft zit je aan het diner. Vergeet daarbij echter je lingerie niet! Want met een mooi kerstsetje onder je kleren of 's avonds in bed voel je je nóg mooier. Hunkemöller heeft bijvoorbeeld een geweldige kerstcollectie, waar je onder andere deze gave slipdress kunt scoren!

2. Kluun - Klunen
Kluun is bekend geworden door zijn romans Komt een vrouw bij de dokter en het vervolg De weduwnaar. Zijn nieuwe boek Klunen is een heerlijke verzameling van allerlei columns, blogs en andere verhalen. De afgelopen vier jaar schreef hij dagelijks voor zijn site, diverse kranten en tijdschriften. Een fijn boek voor in de trein!

3. Guus Meeuwis - Groots met een zachte G
Deze Brabantse held krijgt elk jaar het Philips Stadion weer bomvol. Zijn concerten zijn één groot meezingfeest! Met deze dubbel-cd haal je die sfeer weer een beetje in huis: al zijn grote hits live!

4. Hippe sieraden en accessoires van Accessorize!
Accessorize is een winkelketen die erg populair is bij jonge vrouwen. Het mooie is: ze hebben ook een webshop! Naast deze geweldige schoudertas vind je er ontzettend veel oorbellen, kettingen, petjes/mutsen, portemonnees, shawls en zelfs lingerie! Neem er snel een kijkje en shop jezelf arm! :)

5. Harry Potters Schatkluis
Natuurlijk hebben veel mensen alle boeken al in de kast staan. Maar voor de grootste fans is er nu een super mooi collector's item op de markt gebracht: Harry Potters Schatkluis! Van Harry Potter en de Steen der Wijzen tot en met Harry Potter en de Relieken van de Dood, alle gebonden edities op bijzondere wijze verpakt. "Hoe deze mysterieuze box werkt blijft nog even geheim, maar we kunnen vast verklappen dat alleen de ware heks of tovenaar zich toegang tot de boeken zal kunnen verschaffen..." Dat belooft veel goeds!

6. Roze, roze en nog meer roze
Veel vrouwen zijn gek op roze! Vandaar dat er een webshop is geopend waar je alleen maar roze artikelen kunt bestellen. Dat varieert van dit schattige roze kerstboompje (dat stiekem het hele jaar door leuk is) tot roze iPod-kits en gereedschapssetjes!

7. Greenland Lichaamsverzorging
Greenland is een geweldig merk met lichaamsverzorgingsproducten op natuurlijke basis. Denk hierbij aan fijne body butters, douchegels, lipbalms en massageoliën! Via de webshop kun je dit heerlijks heel gemakkelijk bestellen. Wij zijn fan!

8. Bordspellen
Wat is er nou gezelliger dan fijn met de familie of leuke vrienden een spelletjesavond te houden? Niks! Met een hapje en drankje erbij organiseer jij een topavond. Bol.com geeft nu 10% korting op alle bordspellen, dus sla je slag! Denk bijvoorbeeld eens aan het Lama-spel, Kolonisten van Catan of 'good old' Monopoly!

9. Kerstfilms
Vraag je kerstfilms voor onder de boom, dan kun je die gelijk dezelfde avond nog gezellie met je lover of familie kijken! Denk daarbij aan het heerlijk knusse The Holiday, het grappige romantische Love Actually of alledrie de Home Alone-films in één box!

10. Kookboek
Kerst is een goed moment om eindelijk eens dat mooie kookboek te vragen en er ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen! Ben je gek op Italiaans eten, dan moet je zeker gaan voor deze kookbijbel: De zilveren lepel. Verder is het nieuwe boek van Jamie Oliver, waarin hij beweert dat echt iedereen kan koken, een absolute aanrader en voor de zoetekauwen onder ons is er het boek Zoet - recepten met snoep!


Ze.nl wenst je hele fijne kerstdagen!