TIP: hemels haarmasker

Lichaam door Redactie Ze.nl

Dit verjongende haarmasker van Rituals (9,50 euro) heeft hetzelfde effect op je haar als een kuurtje bij de duurste en beste kapper. En het mooie is, je hoeft het maar 3 minuten in te laten trekken. Na het wassen breng je een heel klein beetje van het masker op je nog natte haar aan, waarna je het na 3 minuten uitspoelt en het resultaat mag er zijn: superzacht en glad haar.

Eigenlijk voel je het al wanneer je deze romige, rijke, maar luchtige substantie in je vingers hebt. Het geheim? Versterkende rijstmelk en kersenbloesem. En de geur: die moet je echt zelf ervaren want die vind ik onbeschrijfelijk lekker en blijft de hele dag nog in je haar hangen. Bovendien geeft het je haar een mooie, natuurlijke glans, zonder het slap te maken of te verzwaren.

Ik heb al heel wat maskers uitgeprobeerd, maar zonder overdrijven kan ik wel zeggen dat ik dit één van de beste haarmaskers vind!

Geen Rituals in je buurt? Dan kun je natuurlijk ook gewoon lekker thuis winkelen via de website!

Bestel dit heerlijke haarmasker nu nog goedkoper met de kortingsbon voor de Rituals-webshop die je krijgt als je je aanmeldt bij Ze.nl! Ben je 'm kwijt? Stuur dan een mailtje naar helpdesk@ze.nl en je krijgt een nieuwe!