Uggs: passé of een blijvertje?

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Nu is de grote vraag natuurlijk: kunnen ze nog of kunnen ze écht niet meer?

De één vindt ze helemaal passé, de ander kan er juist geen genoeg van krijgen. Zelf heb ik ook een paar in de kast staan en ik moet zeggen dat de nieuwe wintercollectie weer erg verleidelijk is. Blijkbaar ben ik niet de enige die er zo over denkt, want de winkels zijn op 'Ugg-gebied' al aardig leeg...

Naast de traditionele Classics, bijvoorbeeld in naturel, bruin of zwart, heb je ze nu ook in een Baroque of Cardy uitvoering. De laatstgenoemde is overigens helemaal in lijn met de knitwear-trend die eraan zit te komen. Waar ik persoonlijk helemaal hebberig van word, zijn de nieuwste kleuruitvoeringen. Speel je liever op safe, dan moet je beslist de Sand of Chocolate Brown uitvoering nemen, maar voor wie deze winter stoer en toch vrouwelijk, stevig maar faboulous wil gaan, is er nu ook de Metallic Pewter, Silver of Soft Gold!

Uggs passé? Defenitely not! Dus zoek je nog goede laarzen om je voetjes tijdens de gure wintermaanden warm te houden, loop dan eens Betsy Palmer of Angie V binnen. De winter trotseren moeten we allemaal, why not fashionably?!

Voor verkoopinformatie surf naar: www.uggaustralia.nl.