Lady Gaga komt met eigen parfum

Celebs door Redactie Ze.nl

De op dit moment meest gewilde zangeres Lady Gaga gaat een eigen geurtje lanceren. De Amerikaanse krant Womens Wear Daily weet te melden dat de diva een miljoenencontract heeft getekend bij het Franse Coty.

Lady Gaga's eerste parfum moet vanaf het voorjaar van 2012 op de markt verschijnen. Het is nog onbekend hoe de zangeres haar eerste geur zal gaan noemen.

Het is niet de eerste keer dat Lady Gaga haar naam verbindt aan een cosmeticamerk. Eerder werkte ze mee aan de Viva la Glam-lipsticks van beautymerk MAC, waarvan een groot deel van de opbrengst ging naar MAC's eigen goede doel voor de strijd tegen aids.

Afgelopen weekend viel de zangeres behoorlijk in de prijzen tijdens MTV's Video Music Awards. Lady Gaga was genomineerd voor maar liefst 13 (!) awards en kon daarvan acht beeldjes mee naar huis nemen. Ze won awards voor onder andere beste vrouwelijke video, beste choreografie en beste popvideo.

Op de avond zelf was Lady Gaga zoals vanouds weer een opvallende verschijning. De zangeres nam één van de awards in ontvangst in een vleesjurk. Of het echt vlees was, is niet zeker, maar wel aannemelijk. Eerder poseerde Lady Gaga al in een echte vleesbikini, bestaande uit echt rauw vlees.