Burn-out voor Justin Bieber?

Celebs door Redactie Ze.nl

De geruchten dat het leven van een superster te zwaar is voor Justin worden steeds hardnekkiger. Onlangs moest Justin noodgedwongen een optreden in New York afzeggen omdat hij uitgeput was. Daarnaast was de zanger ook nog eens ruim 4,5 kilo afgevallen.

"Justin kon echt niet gaan. Toen hij naar bed ging, leek het bijna alsof hij buiten bewustzijn was geraakt. Ik denk dat hij zowel mentaal als fysiek was geraakt. Zelfs toen hij het optreden afzegde, kreeg hij een enorme terugslag. Elke show geeft hij alles wat hij in zich heeft, maar voor dit optreden in New York werd hij opeens licht in zijn hoofd en draaierig. Hij is er echt slecht aan toe," aldus een insider aan de National Enquirer.

Justin bereidt zich nu voor op het optreden voor de MTV Video Music Awards. Maar misschien kan hij het maar beter wat rustiger aan doen...

"Hij doet zich misschien groot voor als hij wordt gefotografeerd, maar hij is nog steeds zwak en de dokter staat erop dat hij meer rust neemt, om te voorkomen dat hij echt goed instort. Alleen kan en wil hij geen rust nemen, omdat hij bang is dat hij zijn moeder, manager en vooral zijn fans teleurstelt."

Arme Justin. Is hij dan toch iets te jong om zijn carrière als popster voort te zetten?