Mel Gibson diep in de problemen

Celebs door Redactie Ze.nl

Mel zit dus goed in de problemen. Zijn ex vertelde eerder dat hij haar zo hard had geslagen, dat de tanden uit haar mond vielen. Ook veroorzaakte deze klap een hersenschudding bij de Russische. Bovendien is er een geluidsband opgedoken waarop te horen is dat de acteur racistische uitspraken doet.

Tijdens een ruzie met Oksana zou Mel zich minderwaardig hebben uitgelaten over een Mexicaanse werktster. "Ik geef haar aan bij die verdomde mensen die dat klotegeld van die 'wetbacks' aannemen." In Amerika is 'wetbacks' een beledigende term voor Mexicaanse immigranten, die zwemmend de Rio Grande overstaken.

Deze ruzie met zijn ex is opgenomen. Op de band is te horen hoe de Russische zich huilend afvraagt: "Wat voor soort man slaat een vrouw twee keer in haar gezicht terwijl ze een baby vasthoudt? Wat voor soort man is dat?" Waarop de 54-jarige Mel zegt: "Weet je wat? Je verdiende het verdomme gewoon."

De twee zijn nu verwikkeld in een rechtszaak over de voogdij van hun kind Lucia. Eerder was er ook al geluidsmateriaal opgedoken van een ruzie tussen het stel. Hierop zou Mel te horen zijn terwijl hij Oksana uitmaakt voor 'hoer', 'trut' en 'tochtige zeug'.