Hans Kazàn kreeg hartaanval in de auto

Celebs door Redactie Ze.nl
Oscar vertelt maandag in De Telegraaf: "Hij zei: 'Oscar, het gaat niet goed met me. Ik denk dat ik een hartaanval heb. Waarschuw een ziekenwagen.'" Hans was nog bij kennis toen de ambulance kwam en werd direct naar het ziekenhuis gebracht. "Hij werd meteen gedotterd, waarna hij naar de intensive care is gebracht," aldus zijn zoon.

De 57-jarige goochelaar is volgens Oscar positief over zijn herstel. "Hoe zwaar het leven soms ook is, mijn vader zit nooit bij de pakken neer. Dat zit niet in zijn aard." Hans moet nu voortaan medicijnen nemen. "Dat is vervelend, maar we beseffen allemaal dat dit heel anders af had kunnen lopen als er niet zo adequaat was gehandeld."

Oscar vertelt dat de komende dagen nog wel een kans bestaat op een herhaling. "Daarom worden zijn hart en conditie nauwlettend in de gaten gehouden." De familie Kazàn verblijft momenteel in Nederland omdat Hans hier een paar lezingen zou geven. "Gelukkig zaten we niet in Spanje waar we met de hele familie permanent wonen. Anders was Hans de eerste uren helemaal alleen geweest."