Lady Gaga mag wel een pauze inlassen

Celebs door Redactie Ze.nl

Tijdens een concert in Tokio kreeg Lady Gaga op het podium ademhalingsproblemen. Backstage kreeg ze zuurstof toegediend en zette het concert door alsof er niets gebeurd was. De zangeres zegt zelf dat er wel wat gezondheidsproblemen zijn. "Ik heb last van hartkloppingen, maar dat komt vanwege vermoeidheid en andere dingen."

Gaga lijkt zelf zich weinig zorgen te maken over haar gezondheid. Volgens de zangeres kwam dat flauwvallen in Nieuw Zeeland door een jetlag. Ze laat nog gauw even weten dat ze ook geen eetprobleem heeft, iets wat de afgelopen tijd meerdere malen werd geroepen door de media. Ze heeft vanwege haar drukke werkschema soms weinig tijd om iets te eten.

En toch zegt ze goed voor zichzelf te zorgen. "Ik gebruik geen drugs meer, ik raak geen cocaïne meer aan, ik rook niet. Ik zorg goed voor mezelf." Even een pauze inlassen voor een heerlijke vakantie zit er niet in. "Mensen zeggen dat ik er even tussenuit zou moeten gaan. Maar waarom zou ik? Wat willen ze dat ik ga doen? Op vakantie gaan?" Lady Gaga wil pas rust als ze dood is.