Het langverwachte duet: Marco en Guus!

Celebs door Redactie Ze.nl

Het nummer, van de hand van zanger Guus, John Ewbank, JW Roy en Jan-Willem Rozenboom, is de twee vrienden op het lijf geschreven. John heeft tevens de productie voor zijn rekening genomen.

"De wens om samen iets te doen bestaat al jaren. Nadat we afgelopen zomer samen het podium hebben mogen delen in Eindhoven is dat gevoel alleen maar gegroeid. Er is daar een idee voor een lied ontstaan en ik vind het hartstikke leuk dat het nu zo ver is! We hebben samen iets heel moois mogen maken," aldus Guus.

Marco is het daar helemaal mee eens: "Het was van ons beiden een langgekoesterde wens om iets samen doen, zeker toen we vorig jaar ontdekten hoe mooi onze stemmen bij elkaar kleuren. Het is fantastisch om onze warme vriendschap op deze manier te kunnen bezegelen met muziek! Schouder aan Schouder staat voor saamhorigheid, broederschap, samenspel en kameraadschap, in muziek, sport, spel en het leven zelf!"

Dinsdag 18 mei a.s. zal Schouder aan Schouder voor het eerst op de Nederlandse radiozenders te horen zijn, gevolgd door de release van de single op vrijdag 21 mei.