Een boekje open over Oprah

Celebs door Redactie Ze.nl

Dat Oprah door verschillende mannen seksueel misbruikt zou zijn, blijkt niet waar te zijn. De tante van Oprah, Katharine Carr Esters, sprak met Kitty over haar nicht. "Ik geloof er helemaal niets van," vertelt ze aan de schrijfster. "Niemand in de familie gelooft de verhalen over seksueel misbruik. Ze is nu zo rijk en machtig, iedereen is bang om er iets van te zeggen."

Oprah zou een aantal jaren geleden een autobiografie hebben geschreven, maar heeft dit op het laatste nippertje toch afgeblazen. "Oprah heeft veel geheimen, dus ze heeft graag de teugels in handen," zegt Kitty.
Katherine vertelde de schrijfster wie de echte vader van Oprah is. De man die Oprah haar vader noemt, is namelijk haar vader niet. Kitty wil wel benadrukken dat deze man als een vader voor haar was. En dat ze Katherine heeft gezworen het nooit bekend te maken wie dan wel de echte vader is. "Het is de taak van de moeder om dit aan Oprah te vertellen."

Ook haar armzalige afkomst, die Oprah graag benadrukt, valt allemaal wel mee. "Ze heeft een gecompliceerde relatie met haar familie. Zo heeft ze haar arme achtergrond overdreven," aldus Kitty. "Oprah is een actrice. We mogen nooit vergeten dat ze een actrice is."