Jessica Alba speelt een tweeling

Celebs door Redactie Ze.nl

"De film zit boordevol actie," vertelde Jessica. Het is al een tijd geleden dat de actrice actiescènes heeft mogen opnemen en is daar dan ook hartstikke blij mee. "Ik mocht eindelijk weer eens wat actiescènes doen!" Tijdens het lezen van het script sprak vooral de dubbelrol Jessica aan. Het heeft volgens de brunette een rauw karakter. Dat de ene rol het goede vertegenwoordigt en de andere het kwaad, is vooral een uitdaging. De actrice kan haar acteertalent in deze film dus goed laten zien.

Ook Lindsay Lohan speelt een rol in de film, maar de rol is klein en Jessica en Lindsay zijn elkaar dan ook niet tegen het lijf gelopen. En dat is maar goed ook, want die laatste werd laatst nog genomineerd in de categorie 'Slechtste actrice.'

De actiefilm Machete is gemaakt door regisseur Robert Rodriguez, ook bekend van films als From Dusk Till Dawn en Desperado. Dat belooft wat! Maar we moeten nog even wachten voordat we Jessica zien schitteren op het witte doek: 1 juli komt de film in de Nederlandse bioscopen.