Patricia & Robert ruziën om telefoonseks

Celebs door Redactie Ze.nl

Patricia claimt dat er in het geluidsfragment is geknipt en geplakt, waardoor het lijkt alsof de diva zegt dat ze wordt gebeld door twee BN'ers voor telefoonseks. "Mijn woorden zijn gemonteerd tot een vals telefoongesprek. En nu staat het op de site alsof het serieus is," aldus Patricia.

De redactie van Roberts website Snafu.nl haalde gisteren het fragment van de website uit solidariteit naar Patricia. Nu de diva zo openlijk heeft gereageerd en beweert dat het fragment misleidend is, hebben ze het fragment weer online gezet. Jan Paparazzi vertelde: "Het fragment  is 100 procent ongemonteerd! Wij staan voor de waarheid. Wij zijn geen Adam Curry die je naar genoegen kan bevelen en bijsturen. No way! Als onze integriteit in twijfel getrokken wordt, worden we laaiend!"    
 
Het fragment is dus weer te zien op de website. Ondertussen probeert de redactie Patricia te bereiken om het uit te praten. En ook dat fragment zal op de site worden geplaatst. De blonde diva liet weten als het moet juridische stappen te ondernemen.