Peter André geëmotioneerd om kids

Celebs door Redactie Ze.nl

In het interview met de zanger lag de nadruk voornamelijk op het huwelijk tussen zijn ex-vrouw Katie Price (Jordan) en haar nieuwe man Alex Reid. Peter wekte de indruk zich daar niet druk om te maken, totdat het gespreksonderwerp de kinderen werden.

Peter wilde een van de kinderen van Katie, de gehandicapte Harvey, adopteren. De vader van Harvey beschuldigt de zanger ervan geen respect te hebben omdat hij de jongen wilde adopteren. Peter kan deze kritiek absoluut niet waarderen en barstte tijdens het interview in huilen uit. De zanger wil Harvey adopteren omdat hij van hem houdt en elke dag bij hem is. "He calles me dad, and I never said I'm his dad."

Dat Peter een enorme hoeveelheid liefde heeft voor zijn kinderen is dus wel duidelijk. Toen de presentatrice vroeg hoe hij het zou vinden als kooivechter Alex zijn kinderen zou adopteren, reageerde hij met tranen: "No one is ever gonna take my kids away from me. I will fight for that, until I die."

De zanger zou in eerste instantie worden geïnterviewd over zijn nieuwe album, dat binnenkort uitkomt. Het gesprek is uiteindelijk nooit op dat onderwerp gekomen; Peter gaf aan niet verder te willen met het interview.