Nieuwe vriend Rihanna gewelddadig?

Celebs door Redactie Ze.nl

De megaster Rihanna heeft zware tijden gekend tijdens haar relatie met Chris Brown. Na een ruzie die uitmondde in nogal wat blauwe plekken voor de zangeres besloot ze voor zichzelf te kiezen en hem te verlaten. Een verstandige keuze. Toch komt nu naar buiten dat ook haar huidige vriend, de honkballer van de Los Angeles Dodgers, losse handjes had in zijn vorige relatie.

De ex-vriendin van Matt, Felisha Terrell, vertelde: "Hij is gewelddadig en ik ben bang." De Days of Our Lives-actrice beschuldigde hem van stalken, intimidatie en bedreigingen. Deze aanklacht kwam vlak na hun break-up. De klacht werd al snel weer ingetrokken en moet volgens zijn woordvoerder ook niet te serieus worden genomen.

Een insider vertelde: "Je zou denken dat Rihanna toch even naar het verleden kijkt van de mannen die ze ziet. Het lijkt wel alsof ze zelf een donkere kant heeft, namelijk een aantrekkingskracht voor slechte mannen." De zangeres liet zelf weten hartstikke verliefd te zijn op de honkballer, juist omdat het zo'n gentlemen is. We hopen dat ze gelijk heeft.