Anna over seksscènes

Celebs door Redactie Ze.nl

"De allereerste scène was er meteen een waarin Barry Atsma (Stijn in de film) en ik elkaar de kleren van het lijf moesten scheuren. Het was gewoon heel gek. Dan lig je op een bar en gaat Reinout Oerlemans (regisseur van de film, red.) zeggen wanneer je moet klaarkomen," aldus de brunette.

Anna heeft echter geen moeite met bloot: "Ik heb weinig gêne als het om mijn lichaam gaat; ben nog net geen nudist. Naaktscènes vind ik ook minder gênant dan vrijscènes. Die zijn pas raar en onnatuurlijk. Een beetje geil zitten doen met allemaal mensen eromheen."

De actrice vond het moeilijk om een opbloeiende relatie te combineren met de pikante scènes in de film: "Het blijft raar. Dat ik overdag de hele dag met Barry aan het tongen en seksen was voor de film en dan 's avonds een lief sms'je van mijn vriendje kreeg. Overdag rommelen op de set, terwijl ik mijn toenmalige vriendje nog nauwelijks had gekust."

In haar eigen liefdesleven is Anna ook veel rustiger! "Ik heb nog nooit een onenightstand gehad. Ga alleen met iemand als ik verkering met hem wil. Als ik denk: dit is mijn man, met hem wil ik kinderen. Kinderen krijgen is dat waar het uiteindelijk allemaal om gaat."

Komt een vrouw bij de dokter is vanaf 26 november in de bioscoop te zien!