De wilde comeback van Kim-Lian

Celebs door Redactie Ze.nl

Kim-Lian en Linda lijken erg aan elkaar gewaagd: "Voor de dansrepetities stonden we in ons ondergoed nog even naast elkaar, en dan zie je dat. We verven ook alle twee ons haar nogal graag; Linda is donkerbruin, ik ben nu koper. En we hebben beiden dezelfde energie. Linda is de lieveling van Zweden, en ze is nu zelf ook sinds tien weken moeder. Toevallig hebben we dezelfde producer. Hij heeft het contact tussen ons gelegd. Het klikte meteen."

De 28-jarige zangeres en actrice heeft even geen zin meer in musicals en verheugt zich op haar nieuwe comeback: "Ik heb een platencontract kunnen krijgen, en dat is best bijzonder in deze 'downloadtijd'. Het lijkt me leuk om een keer in poptempel Paradiso te staan, of in de Heineken Music Hall. Musicals doe ik voorlopig niet, mijn enige bijzondere uitstapje is een gastrol in ONM, maar hoe die precies wordt ingevuld, tja..."
 
Het is niet onwaarschijnlijk dat Kim ooit naar Zweden emigreert met haar Zweedse vriend Daniel Gibson. Het koppel heeft samen een vijftien maanden oud dochterje genaamd Ronja.