Fajah Lourens bestolen door au pair

Celebs door Redactie Ze.nl

Het ging de laatste weken al niet zo lekker tussen Fajah en de Hongaarse au pair, die al vijf maanden in het huis van Fajah en haar vriend Daniël verbleef. "Ik vond haar wel erg lui worden en ze was niet altijd even hygiënisch. De druppel was toen ze 's middags een stukje ging wandelen met mijn zoontje Shai, maar 's avonds nog niet terug was. Ik kreeg haar niet te pakken op haar telefoon en de paniek sloeg toe. Ik stond echt doodsangsten uit. Straks heeft ze mijn kind ontvoerd, ging er door me heen," vertelt de voormalig GTST-actrice aan weekblad Story.

Fajah en haar vriend besloten de au pair te ontslaan, maar ze mocht nog wel blijven totdat ze op vakantie naar Hongarije zou vertrekken. Dit bleek achteraf dus de verkeerde beslissing te zijn...

"Al met al was het een heftige ervaring. Het nare is dat je pas achteraf beseft dat je zo'n meisje wel vijf maanden in huis hebt gehad. We hebben haar met onze kinderen vertrouwd," aldus Fajah, die ondertussen gelukkig wel de helft van de spullen terug heeft.

Ondertussen heeft het stel een nieuwe au pair in huis, een Filippijns meisje. Deze keer zal Fajah zich meer met haar bemoeien: "Ik zal veel alerter zijn. We zullen haar precies vertellen wat we van haar verwachten en wat onze regels zijn."