De Lama's vanavond voor het laatst

Celebs door Redactie Ze.nl
Vanavond zullen Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, en Jeroen van Koningsbrugge nog één keer met hun improvisatietalent het Nederlandse publiek proberen te vermaken. Zij zullen voor het laatst met behulp van voorwerpen en losse opmerkingen een sketch maken en het beruchte Moordspel spelen. Ook beloven zij het tv-decor letterlijk af te gaan breken!

Bij het Moordspel, waar al vele BNN'ers zich van hun grappigste kant hebben laten zien, zal vanavond schrijfster Heleen van Royen te gast zijn. De spelers moeten uitbeelden wie de moord heeft gepleegd en hoe dat is gebeurd. Ze hebben al een tipje van de sluier opgelicht en bekend gemaakt dat de fictieve moord gepleegd is door een tongzoen! Ik ben erg benieuwd hoe letterlijk dit uitgebeeld zal worden door de spelers; dat belooft wat!

Presentator Patrick Lodiers heeft daarnaast aangekondigd dat er hard wordt gewerkt aan een nieuw improvisatieprogramma. Helaas zullen Ruben Nicolai en Tijl Beckand hier in ieder geval niet in terug te zien zijn. Zij vertrekken namelijk naar de AVRO. Op 30 november zal het viertal ook voor het laatst samen op de planken staan, namelijk in het Chassé Theater in Breda. Daarna is het dus echt over...

De Lama's vanavond voor het laatst: vanaf 21.15 uur op Nederland 3. Kijken dus!