André van Duin terug bij de Tros

Celebs door Redactie Ze.nl
De hernieuwde samenwerking gaat in december van start als de TROS rond de kerstdagen een grote nieuwe televisieshow van Van Duin uitzendt. In februari 2009 keert Nederlands grootste komiek terug met zijn succesnummer de Dik Voormekaar Show op Nederland 1. Bekende typetjes als Ome Joop, meneer De Groot en Harry Nak komen op de vrijdagavond voorbij in het halfuur durende entertainmentprogramma. Intussen worden de dierentuinen weer volop bezocht want ook het onderdeel Animal Crackers is weer present in de Dik Voormekaar Show.

André is blij met zijn terugkeer naar de TROS. 'Ik ben weer terug op het oude nest en dit geeft me een heel vertrouwd en vooral warm gevoel. Ik voel me weer helemaal thuis!' Aldus Van Duin.

Gerard Baars, Programmaleider bij de TROS: 'Wij zijn er bijzonder trots op André weer te mogen verwelkomen bij de Grootste Familie van Nederland. Behalve Bananasplit, met Frans Bauer, en Te Leuk Om Waar Te Zijn, gepresenteerd door Yolanthe Cabau van Kasbergen, brengen we met André van Duin het vertrouwde weekendamusement terug op de Nederlandse televisie.'