Vila viert het voorjaar

Mode & trends door Madelon

Tegenwoordig shoppen echte fashionista's hun kleding het liefst bij onbekende buitenlandse merken, in unieke winkeltjes, tweedehands winkels of kleine boetiekjes in onbekende zijstraatjes. We zouden bijna vergeten dat er ook merken zijn die hun kleding op veel plekken verkopen en toch net zo hip, leuk en betaalbaar zijn. Vila is zo'n merk.

Kort geleden lanceerde Vila haar nieuwe lentecollectie en speelt hiermee fijn in op de trends van dit moment. We zien veel pastelkleurtjes, schattige printjes en bloemige kledingstukken voor fijne prijsjes! Een bijkomend voordeel: als je je kleding van Vila via Zalando bestelt, betaal je geen verzendkosten en heb je de mogelijkheid om de kleding binnen honderd dagen gratis te retourneren als het niet bevalt. Kijk snel mee naar mijn favoriete lente-items van Vila!



Knielang jurkje met pofmouwtjes en schattige print (ook verkrijgbaar in zwart), €39,95


Wit vest met bloemetjesprint (ook verkrijgbaar met rode bloemetjes), €34,95


Korte jurk (ook verkrijgbaar in olijfgroen), €44,95


Knielang pofjurkje met spaghettibandjes (ook strapless te dragen), €39,95


Beige tuniek met ruches (ook verkrijgbaar in donkerbruin), €34,95


Stoffen beige harembroek (ook verkrijgbaar in zwart), €29,95


Mouwloos shirt met rugdecolleté en vrolijke vlinderprint (ook verkrijgbaar in roze), €29,95


Beige blazer (te dragen als zomerjas), €49,95


Licht zalmroze blouse met ruches aan de hals (ook verkrijgbaar in beige en zwart), €26,95


Kijk voor deze items en meer van de nieuwe collectie van Vila op Zalando. Op Zalando kan je trouwens niet alleen mooie kleding van verschillende merken bestellen, maar ook schoenen, cosmetica (bijvoorbeeld de nagellakjes van Pieces en Koh, make-up van Dior maar ook de welbekende Lipsmackers), geurtjes van allerlei merken en sportkleding. Bovendien is verzending altijd gratis (ja, zelfs als je maar één nagellakje bestelt!) en heb je de mogelijkheid om artikelen gratis te retourneren. Lang niet alleen maar een leuke webshop voor kleding, dus! Sla snel je slag voor dit voorjaar!

Welke van deze vrolijke lente-items behoren tot jouw favorieten?