Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Touren op een klassieke Vespa

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Touren met een klassieke Vespa, stoppen voor een Italiaans ijsje, om vervolgens uitgebreid te picknicken op een mooi veldje. Nee, hiervoor hoef je echt niet naar Italië, dit kan gewoon in Amersfoort. Win zo'n Vespa-tour!
 
Bij Vintage Road Trips in Amersfoort staan klassieke Vespa's klaar, waar jij en je vrienden of familie een dagje mee kunnen touren. Jullie krijgen een picknickpakket inclusief kleed mee, en ook aan de benzine is gedacht.
 
Jullie kunnen er een echte Italiaanse dag van maken, want Vintage Road Trips geeft tips mee waar je de beste espresso kunt drinken, het lekkerste Italiaanse ijs kunt eten, kan nippen van de meest frisse prosecco en waar je verse pizza kunt eten.


 
De oude Vespa?s zijn luidruchtig en het besturen is best een uitdaging. Maar wat zijn ze toch stijlvol en leuk! Met een stoet van Vespa?s maken jij en je vrienden of familie Amersfoort en de plattelandswegen in de omgeving onveilig. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje of gewoon voor de lol!
 
Na een dagje toeren ben je een echte Vespisti: een liefhebber van Vespa?s voor het leven. Het dagje is een uniek dagje uit, want Vintage Road Trips is het enige bedrijf dat échte klassieke Vespa?s verhuurt.
 
Ze.nl mag 3 x een dagje Vespa (inclusief een Vespa, picknickpakket, picknickkleed, benzine en tips) ter waarde van ?89,- weggeven! Om kans te maken op een tour, geschikt voor twee personen, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 31 juli.