Wat trek je aan in het vliegtuig?

Reizen door Betty
Heb je het ook wel eens koud gehad in het vliegtuig? Of pijnlijke voeten vanwege de kilometerslange vertrekhal? In dit artikel vind je kledingtips voor op het vliegveld en natuurlijk voor tijdens en na het vliegen.
 
Comfy clothes

Trek iets aan wat comfortabel zit. Denk bijvoorbeeld aan een (stijlvolle) joggingbroek of legging. Doe er een t-shirt bij en een vest eroverheen. In het vliegtuig is het vaak koud en op je vakantiebestemming doorgaans erg warm. Het is dus fijn als je laagjes aantrekt die je aan of uit kan doen.



Sieraden

Behang jezelf zo min mogelijk met sieraden. Ondanks dat het natuurlijk leuk staat, slaat het veiligheidspoortje ervan op hol. En om iedere keer als je door zo?n ding wilt lopen alles af doen, is natuurlijk erg onhandig!

Lekker lopen
Zorg voor prettige schoenen. Je nieuwe pumps staan waarschijnlijk schitterend als je langs het strand op je vakantiebstemming flaneert, maar in het vliegtuig zijn ze heel wat minder comfortabel. Slippers zitten fijn, maar kunnen voor koude voeten zorgen. Zoek dus goed zittende gympen of laarsjes uit die leuk staan onder je kleding en niet meteen voor zweetvoeten zorgen als je eenmaal uitgestapt bent op plaats van bestemming.


Zo min mogelijk op zak

Let ook op telefoons, sleutels, verdwaald losgeld in je zakken en bijvoorbeeld een riem. De beveiligingspoortjes reageren hier ook op. Zorg dus dat je zo min mogelijk op zak hebt en dat je altijd weet waar wat te vinden is. Dan kun je die producten meteen op de band leggen en is er niets aan de hand!

Als je met het vliegtuig reist, moet je dus even nadenken over wat je aantrekt. Het kan een hoop ongemakkelijke situaties voorkomen!

Wat trek jij meestal aan in het vliegtuig?